Bygdøy Allé 5

OM OSS

Amdahl Strøm & Cappelen Arkitekter AS eies og drives av arkitektene Janiche Amdahl, Pål Strøm og Nini Cappelen. Kontoret har siden etableringen i 1995 blitt drevet som en allsidig praksis og utført et vidt spekter av oppdrag for såvel private som offentlige byggherrer.

Kontoret legger stor vekt på faglig høy standard og integritet og er vel forankret i hovedstrømningene i modernismen. Vi holder til i store lyse lokaler sentralt i Oslo. Amdahl Strøm & Cappelen Arkitekter AS har siden etableringen arbeidet med nybygg og rehabiliterings / ombyggingsprosjekter i både privat og offentlig regi. Prosjektene omfatter bl.a boliger, regulering, helsebygg, skoler, innredninger, forskningsenheter foruten div. utredningsarbeider og programmering. En betydelig del av arbeidene har hatt til formål å transformere eksisterende bygninger til ny bruk under endrede forutsetninger. Antikvariske bygninger utgjør en vesentlig del av dette. Undervisningsbygg, store og små boligprosjekter samt fritidsboliger har representert hovedvekten av vårt arbeide de seneste årene.

Amdahl Strøm & Cappelen Arkitekter AS har sentral godkjenning i høyeste tiltaksklasse III, i Statens byggetekniske etat.